Presentació

La  Fira de la música de Cardedeu 2016 (16 de Juliol 2016) és una oportunitat per a totes aquelles persones que volen sentir per un dia totes les emocions que transmeten els músics amb les seves actuacions. Aquest esdeveniment és un punt de congregació de tots els professionals que treballen en qualsevol ram de la música ( ja siguin grups amateurs, grups professionals,empreses de so, professors particulars, escoles de música, associacions musicals, botigues, etc…).
Volem que aquesta Fira de la música de Cardedeu sigui molt més participativa que la de l’any passat, així que es faran moltes més col·laboracions amb altres entitats.

 Des de les 10 del matí,  Stands per les empreses del sector professional musical, amb botigues de música, luthiers, productores, associacions,tallers musicals, actuacions infantils …

A la  Plaça Anselm Clavé, plaça Sant Joan i centre ). Són els grups musicals a peu de carrer en cada bar ( organitzats per una graella d’horaris ) on 30 grups toquen i fan arribar la seva música als visitants de la fira. De 19.00 a 00.00 hores.

19:00 – 00:00 Concurs de grups al carrer.

  • Actuacions elèctriques i acústiques a peu de carrer, segons graella de coordinació. ( 30 grups non stop ).00.15 h. Entrega de premis als finalistes a l´escenari principal.
  • Entrega de premis 00:30h . 2500€ en premis : 1500€ Al millor grup guanyador , 500€ al  millor grup a la categoria de Cantautors/duets i 500€ al  millor grup a la categoria de versions, ja sigui grup o duet.

00:00 Dj fins les 02:00.

RECORDEU QUE LES TERRASSES DELS BARS COL-LABORADORS D´AQUESTA FIRA ESTARAN OBERTES FINS LES 02:00 h

 

Inscripcions:


Anuncis

2 responses to “Presentació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: